outplacement

Coach voor positieve persoonlijke ontwikkeltrajecten

o.a. re-integratie, outplacement & loopbaanbegeleiding

Ik stel me natuurlijk graag persoonlijk aan u voor!

06 33 98 08 00
info@claudiadamen.nl

Een outplacement traject

Een Outplacement gaat vaak in overleg met werkgever. Outplacement betekent persoonlijke ondersteuning en advies bij het vinden van een andere werkgever wanneer je huidige arbeidsrelatie eindigt of dreigt te eindigen. Dit heeft wellicht een grote impact op je leven. Je staat nu voor de keuze om een nieuwe richting te geven aan je toekomst… maar wanneer maak je de juiste keuze? Wil je ergens anders starten met een baan? Maar waar dan en hoe pak je dit effectief aan? Wil je eerst pas op de plaats maken en de gebeurtenissen een plekje geven? Wil je een studie volgen en zo ja, welke dan? Wil je voor jezelf beginnen, past dit bij jou en hoe pak je dit aan? Zo gaan er ongetwijfeld vele vragen en gedachten door je hoofd.

Bij een outplacementtraject mag je gebruik maken van expertise van buitenaf om je vragen, twijfels, gedachten, plannen, bezwaren en dromen uit te diepen. Je wordt dan niet geleefd door ‘de gekte van de dag’, maar je kunt de kans aangrijpen om tijdens dit traject stil te staan bij JEZELF. Claudia Damen is ervaren en gemotiveerd om je bij te staan en nodigt je uit om samen deze zoektocht aan te gaan.

Mijn kracht als coach ligt met name in de persoonlijke en individuele begeleiding op het gebied van o.a.

  • het uitvoeren van een beroepenoriëntatie
  • eventueel uitzoeken van een welbewust gekozen opleiding
  • sollicitatiebegeleiding richting de arbeidsmarkt: CV, sollicitatiebrief, sollicitatie, presentatie- en communicatieve vaardigheden, jobhunten en netwerken
  • het begeleiden en opstarten van een zelfstandige onderneming

Deze concrete aanpak is het resultaat van ruim 25 jaar werkervaring op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching en re-integratie. Claudia Damen biedt flexibele, praktijkgerichte, persoonlijke coaching. Mogelijk is deze vorm van carrièreplanning voor jou een zinvol (voor)traject wat leidt tot de gewenste baan, of een goede voorbereiding voor een opleiding of zelfstandig ondernemerschap.

Vergoeding

Een outplacement traject wordt vaak door de werkgever betaald. Het is ook mogelijk vanuit de transitievergoeding.

Tijdsindicatie

Een outplacement traject duurt vaak 6, 9 of 12 maanden.
ENKELE OPDRACHTGEVERS

Laat je gegevens achter en ik neem 
zo snel mogelijk contact met je op