Diensten

Coach voor positieve persoonlijke ontwikkeltrajecten

o.a. re-integratie, outplacement & loopbaanbegeleiding

Ik stel me natuurlijk graag persoonlijk aan u voor!

06 33 98 08 00
info@claudiadamen.nl

Re-integratie 2e spoor traject

Re-integratie gaat in overleg met werkgever of UWV. In het re-integratietraject sta je als persoon centraal. Claudia Damen gaat uit van uw huidige arbeidsmogelijkheden, rekening houdend met je mogelijke beperkingen, je wensen en behoeften. Er wordt zorgvuldig gekeken naar wat je beweegt en motiveert en welke passende functies voor je haalbaar en beschikbaar zijn. Dit vormt de basis van onze samenwerking. De werkwijze van Claudia Damen kenmerkt zich door een concrete individuele aanpak; het resultaat van vele jaren ervaring op het gebied van re-integratie, coachen en outplacement. Als cliƫnt beschik je over een flexibele, persoonlijke praktijkgerichte coach met een uitgebreid netwerk.

De persoonlijke begeleiding bestaat o.a. uit een zorgvuldige analyse en het trainen en uitbouwen van vaardigheden en belastbaarheid. In het eerste gesprek wordt je huidige situatie in relatie tot de arbeidsmarkt in kaart gebracht. Wat zijn je mogelijkheden en je kwaliteiten…. maar ook: wat zijn de knelpunten waaraan wij zullen werken? Als dit alles duidelijk is, wordt een adviesplan opgesteld. Dit adviesplan dient als leidraad voor onze samenwerking gedurende dit re-integratietraject. Met deze individuele begeleiding wordt je goed voorbereid op het vinden van een nieuwe baan. Je weet wat je wil, wat je kunt en hoe je dit moet overbrengen.

Vergoeding

Een re-integratie traject wordt vaak betaald door de werkgever of diens verzekeraar.

Tijdsindicatie

Een re-integratie traject duurt vaak tot het einde van een twee jarige ziekteperiode of totdat er een nieuwe passende baan is gevonden.
ENKELE OPDRACHTGEVERS

Laat je gegevens achter en ik neem 
zo snel mogelijk contact met je op