Coach voor positieve persoonlijke ontwikkeltrajecten

o.a. re-integratie, outplacement & loopbaanbegeleiding

Ik stel me natuurlijk graag persoonlijk aan u voor!

06 33 98 08 00
info@claudiadamen.nl

Walk and Talk

Walk and Talk
Al jaar en dag wandel ik dagelijks, door weer en wind, met mijn hond. Het hoofd leegmaken, zaken overdenken of tot nieuwe ideeën en inzichten komen. Als coach ervaar ik dat het in sommige situaties makkelijker praten is,  als je in de natuur loopt. Soms durft iemand, al wandelend in de natuur, zich kwetsbaarder op te stellen waardoor we samen sneller tot de kern van de zaak komen. Heb je behoefte aan een goed gesprek dan kan dit vanaf heden ook buiten in de natuur met mij.

ENKELE OPDRACHTGEVERS

Laat je gegevens achter en ik neem 
zo snel mogelijk contact met je op